Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

ΕΣΥΕ- Erial: 47-41, ήττα αλλά ακόμη αναπνέουμε...

Ήττα 41-47, που αφήνει όμως ελπίδες για ανατροπή, στον πρώτο αγώνα κατάταξης με την ΕΣΥΕ στο Γουδί την Παρασκευή. Ουσιαστικά πληρώσαμε την κούραση και την απουσία κάποιων λύσεων μέσα στο παιχνίδι, καθώς κατεβήκαμε με 5 παίκτες, ενώ ο αντίπαλος είχε πλήρες ρόστερ.
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό, και έληξε 10-10. Στο β’ δεκάλεπτο η ΕΣΥΕ κατάφερε να πάρει μια διαφορά 7 πόντων (17-24), καθώς η ομάδα μας κόλλησε στην άμυνα ζώνης, με αποτέλεσμα, αν και υπήρχε κυκλοφορία της μπάλας και κίνηση, να μην μπορεί να βγάλει φάσεις και καλάθια κυρίως μέσα τη ρακέτα. Ενδιαφέρον σημείο η συνδυασμένη άμυνα της ΕΡΙΑΛ 1 man2man – 4 ζωνη (box), για να περιοριστεί το νο14 των αντιπάλων (Μάλαμας) που ήταν αρκετά απειλητικός.
Με το 17-24 και την εικόνα ενός αργού παιχνιδιού, αποφασίσαμε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου να πάμε σε man2man, με στόχο να πιέσουμε και να αυξήσουμε την ταχύτητα του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα ήταν άμεσο, και βρεθήκαμε να προηγούμαστε 32-31 με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο μίλησε η κούραση, και από την άλλη ο αντίπαλος κατάφερε να ευστοχήσει σε μερικά κρίσιμα σουτ, παίρνοντας στο 35’ μια διαφορά 6 πόντων που κράτησε ως το τέλος.
Για την ΕΡΙΑΛ αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, οι Λάλος, Προβατάρης παίξανε ως συνήθως πολύ καλή άμυνα, ενώ το σκορ τράβηξαν οι Καλούδης, Πανάρας. Ο Παναγόπουλος προσπάθησε, ήταν όμως ανέτοιμος λόγω της απουσίας του για ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.
Θα ακολουθήσει ρεβάνς, πάλι στο Γουδί, με τυπικά γηπεδούχο την ΕΣΥΕ.
Αναλυτικά : 10-10/17-24/32-31/41-47
ΕΡΙΑΛ (Πανάρας): Λάλος 4, Πανάρας 16 (4), Προβατάρης 3, Καλούδης 12 (1), Παναγόπουλος 6
ΕΣΥΕ (Μάλαμας): Βερούχης, Καρλατήρας 5, Πάλλης 7(1), Μυλωνάκης 2, Παντερμάκης 4, Άλαμος, Παπανδρέου 9, Μάλαμας 14, Πενέσης 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας